I Vanløse laver vi klimahandlinger i fællesskab

I år har vi deltaget med tre projekter i Danmarks Nationale Klimahandledag
Billede
Byttemarked

Missionen er at få startet en national samtale om, hvad der skal til for at skabe et klimavenligt samfund. Danskerne er nemlig klar til at gå i gang, og de er klar på handling fra politikere og virksomheder, men at mange har brug for inspiration til, hvordan de bedst handler. 

Vi har inspireret vanløseborgerne med:

Repair Café Vanløse 🧵🧵

I Repair Café Vanløse kan du lære at reparere dine ting og sager. Har du noget, der er gået i stykker? Din varmeste trøje, dit vækkeur, din yndlingskop? Så kig forbi Repair Café to gange om måneden, hvor vi har fixere klar til sammen med dig at reparere dine ting.

 

Hold Vanløse Ren 🍀🍀

Skoleklasser og institutioner i Vanløse inviteres til at deltage i det, der plejer at være en ren gadefest med kost, fejemaskiner, handsker og snappere og masser af engagerede børn. I år havde vi 800 børn på gaden og samle affald.

 

Byttemarked 👚👚

I lokaludvalget lokker vi jævnligt vanløseborgerne til at rydde op i gemmerne og bytte deres gode og brugbare ting. Ved at bytte med hinanden i stedet for at smide ud, kan vi spare både penge og ressourcer. I år blev der byttet 613 kg. ting og sager til vores byttemarked.