www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Aktuelle høringer

Borgerrepræsentationen og kommunens forvaltninger sender sager, som har særlig betydning for Vanløse, i høring hos Lokaludvalget. Lokaludvalget giver bemærkninger på konkrete forslag og videreformidler med sine høringssvar lokal viden, så politikerne har bedre forudsætningerne, når de skal beslutte noget med betydning for bydelen. Her på siden kan du finde links om de aktuelle sager i høring hos lokaludvalget. Lokaludvalget bestræber sig på at inddrage borgere og brugere i bydelen, før der afgives høringssvar – særligt i lokale sager, men det er ikke altid, at tidsfristerne tillader en god borgerinddragelse.

Hvis du har lyst til at give input til en høringssag, kan du kontakte sekretariatet for at høre, hvornår materialet bliver drøftet, eller du kan sende en mail med dit input.

Aktuelle høringer
Du kan finde høringsmateriale og læse om høringer på Københavns Kommunens digitale  høringsportalen ” Bliv Hørt” – her kan du også indgive høringssvar, læse andres høringssvar og se hvilke arrangementer der findes i relation til høringerne. Hvis du har interesse i lokalplaner kan du se mere her.