www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap
Debatmøde om idrætten i Vanløse
UDGIVET maj 2018 04

Vanløse Lokaludvalg inviterer til debatmøde om idrætten i Vanløse den 8. maj 2018. Debatmødet afholdes i Café Oasen på Kulturstationen Vanløse kl. 19.00-20.30.

Vanløse Lokaludvalg inviterer til et debatmøde om idrætten i Vanløse. Med debatmødet ønsker lokaludvalget at samle borgere og relevante aktører for at debattere vilkårene for at dyrke idræt og motion i Vanløse samt at diskutere konkrete løsningsforslag til en forbedring af bydelens idræts- og motionsliv.

Debatmødet vil særligt sætte fokus på emner som foreningslivet og dets efterspørgsel på flere faciliteter samt vilkårene for den uorganiserede idræt. Lokaludvalget har udvalgt disse emner, da de indeholder aktuelle problemstillinger i bydelen og kan betyde, at et bredere og nytænkende samarbejde på tværs af idrætsaktører, politikere og forvaltninger vil blive nødvendigt for at finde gode løsninger.

Debatten styres af moderator Villy Sørensen, tidl. formand for kultur- og idrætsudvalget under Valby Lokaludvalg. Til mødet er et debatpanel inviteret, som vil bestå af følgende:
• Niko Grünfeld, Kultur- og fritidsborgmester
• Jesper Christensen, Børne- og ungdomsborgmester
• Jens Andersen, Formand for Vanløse Idrætsråd
• Tina Baltsen, Ejer og stifter af løbeklubben Vanløb
• Bent Christensen, Formand for Vanløse Lokaludvalg

Baggrund
Baggrunden for mødet er den nyligt publicerede rapport Idrætten og Vanløse – en borgerundersøgelse om idræt og motion i Vanløse, som er udarbejdet af Astrid Finderup i samarbejde med Vanløse Lokaludvalg. Rapporten afdækker vanløseborgernes idræts- og motionsvaner samt indeholder interviews med lokale idrætsaktører (foreninger, kommercielle idrætsudbydere og repræsentanter for faciliteter) om vilkårene for at dyrke motion og idræt i Vanløse. Du kan finde rapporten på lokaludvalgets hjemmeside.

Målgruppe
Debatmødet henvender sig til alle idrætsaktører i Vanløse (herunder foreninger, kommercielle idrætsudbydere, interesseorganisationer, skoler, fritidsklubber, kommunale ansatte m.m.), men alle interesserede i emnet er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig. Under mødet vil der blive serveret kaffe og the.

Skulle der opstå spørgsmål omkring debatmødet, kontakt venligst Mikkel Larsen, Sekretariatet for Vanløse Lokaludvalg på 21217377 eller h03u@okf.kk.dk